Maui helicopter tours
Een geweldige manier om verborgen plaatsen te ontdekken

Maui helikoptervluchten zijn een geweldige manier om het eiland vanuit een ander perspectief te zien en een leuk avontuur te beleven. Als je nog nooit in een helikopter hebt gezeten, is dit een geweldige plek om het te doen.

Je zult al het moois zien dat Maui te bieden heeft en een geweldige tijd beleven voor het hele gezin. Rondleidingen zijn niet al te duur en duren van vijfenveertig minuten tot meer dan een uur. Je kunt plaatsen zien die doorgaans niet toegankelijk zijn met helikoptervluchten op Maui. Plaatsen die niet te voet of met de auto bereikbaar zijn, kunnen per vliegtuig worden bekeken. Adembenemende bezienswaardigheden wachten op degenen die zin hebben in leuke Maui-helikoptervluchten. Als je een aanzienlijke tijd op het eiland verblijft, kun je overwegen om meerdere Maui-helikoptervluchten te doen.

Foto gemaakt door Jon Ly, @jonatron

Oost Maui

Foto gemaakt door Anton Repponen, @repponen

Helikoptervluchten in Oost-Maui geven je uitzicht op de tienduizend meter hoge vulkaan, Haleakala of het huis van de zon. Deze vulkaan is inactief en is voor het laatst uitgebarsten in 1790. Je zult de krater van de vulkaan en de droge, dorre aarde rondom de zuidkant van de vulkaanafgrond kunnen zien met Maui helikoptervluchten.

Het uitzicht hiervan is werkelijk adembenemend en een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Het is ook zeer leerzaam met de kans om een slapende vulkaan van dichtbij te zien, iets dat je niet elke dag kunt zien. Aan de noord- en zuidkant van de vulkaan zie je echter een ongelooflijk ander uitzicht. Deze kanten zijn weelderig en groen en je zult een aantal prachtige watervallen en prachtige struiken kunnen zien. Tropische regenwouden zijn er aan deze kant van het eiland en het is iets dat op geen enkele andere manier gemakkelijk te bereiken is dan door de lucht.

Met helikoptervluchten in Maui kun je al deze bezienswaardigheden zien. Zorg ervoor dat je een camera of video meeneemt wanneer je op Maui helikoptervluchten gaat om de schoonheid van het landschap vast te leggen en om vrienden en familie thuis alle prachtige dingen te laten zien die je tijdens je vakantie hebt gezien.

Molokai Maui

Foto gemaakt door Denys Nevozhai, @dnevozhai

Molokai Maui helikoptervluchten brengen je naar een ander eiland, maar een eiland dat slechts 14 mijl verderop ligt en gemakkelijk bereikbaar is per vliegtuig. Dit eiland heeft een zeer kleine bevolking met een andere cultuur en landschap. De hele kust van het noordoosten is bekleed met kliffen en afgelegen stranden. Ze zijn volledig ontoegankelijk met enig ander vervoermiddel dan door de lucht. Mensen die op het eiland wonen, hebben dit opmerkelijke landschap nog nooit gezien, maar niet als ze Maui-helikoptervluchten hebben gemaakt om het te bekijken. Als het regenachtig weer is en er in het seizoen veel regen valt, zie je veel verbazingwekkende watervallen.

De kliffen in deze regio behoren tot de hoogste ter wereld en het is gewoon adembenemend om het water vanaf de hoge toppen te zien stromen. Het korte uitstapje vanuit Maui met Maui helikoptervluchten is de moeite waard om de schoonheid van deze natuurlijke omgeving te zien.

Maui helikoptervluchten zijn een geweldige manier om die plaatsen te verkennen die niet te voet of met de auto bereikbaar zijn. De rondleidingen duren ongeveer een uur en variëren van ongeveer honderdacht vijf dollar tot tweehonderd veertig dollar per persoon. Voor velen is dit een once in a lifetime kans om natuurlijke landschappen te zien die niet meer beschikbaar zullen zijn. Door camera's en video's te nemen om de momenten vast te leggen, kun je de tour keer op keer opnieuw beleven terwijl je door de jaren heen herinneringen ophaalt.

Sierra Tarahumara
Een spannende mix van ontspanning, cultuur, historiek, natuur en wandelen.